Vrolijke verhaaltjes van Rita & Krokodil goed afgestemd op … – Volkskrant

Rita & Krokodil

Kinderfilm, Regie: Siri Melchior. 40 min., in 19 zalen.

Rita is een meisje dat graag de touwtjes in handen heeft. Alles moet gaan op haar manier. Dat geldt natuurlijk voor de meeste 4-jarigen; de vrolijke verhaaltjes van Rita & Krokodil zijn goed afgestemd op de belevingswereld van peuters en kleuters. De lengte van dit bioscoopprogramma is voor de kleintjes ook goed te behappen: in acht episoden van elk vijf minuten schetst de Deense animator en illustrator Siri Melchior een kleurrijke wereld waarin fantasie en realisme harmonieus samengaan. In toon en stijl doen de filmpjes denken aan de populaire televisieserie Charlie & Lola. Rita heeft geen oudere broer, maar wel een grote, hongerige, lieve krokodil met wie ze regelmatig op stap gaat, om binnen loopafstand van haar huis vriendelijke avonturen te beleven.

Rita & Krokodil

Kinderfilm, Regie: Siri Melchior. 40 min., in 19 zalen.

Rita is een meisje dat graag de touwtjes in handen heeft. Alles moet gaan op haar manier. Dat geldt natuurlijk voor de meeste 4-jarigen; de vrolijke verhaaltjes van Rita & Krokodil zijn goed afgestemd op de belevingswereld van peuters en kleuters. De lengte van dit bioscoopprogramma is voor de kleintjes ook goed te behappen: in acht episoden van elk vijf minuten schetst de Deense animator en illustrator Siri Melchior een kleurrijke wereld waarin fantasie en realisme harmonieus samengaan. In toon en stijl doen de filmpjes denken aan de populaire televisieserie Charlie & Lola. Rita heeft geen oudere broer, maar wel een grote, hongerige, lieve krokodil met wie ze regelmatig op stap gaat, om binnen loopafstand van haar huis vriendelijke avonturen te beleven.

See the original post: 

Vrolijke verhaaltjes van Rita & Krokodil goed afgestemd op … – Volkskrant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *