Regina Lund förgiftad av krokodil | Tramsfrans – Aftonbladet

Ibland så behöver jag inte ens anstränga mig för att hitta på en passande rubrik till mina inlägg, och idag är exakt en sån dag. Regina Lund har blivit förgiftad av en krokodil! Det var under inspelningen av Stjärnorna på slottet i somras som Regina Lund råkade ut för detta vanliga svenska folkhälsoproblem. Nöjesbladet rapporterar:

”– Jag blev förgiftad. Det bjöds på krokodil så jag blev jättesjuk. Så dagen innan mitt program var jag magsjuk, berättar hon.

Det blev inte mycket sömn för stjärnan, som hade önskat en annan uppladdning.

– Jag satt på toa hela natten, det är därför jag ser så sliten ut i mitt program, säger hon.”

Hatar när ens dag på Stjärnorna på slottet blir förstörd för att man blivit matförgiftad av en krokodil! Jag har skrivit om det förr men det tål att sägas igen, svenska kändisar ställer verkligen upp i våra underhållningsprogram med livet som insats. Carolas knä gick av efter en olycka i Så Mycket Bättre, och Regina Lund verkar ha blivit besatt av någon ond krokodilbakterie i Stjärnorna på slottet.

Jag utgår från att svenska försäkringsbolag har någon typ av kändisförsäkring som man kan teckna om man ska vara med i ett folkkärt tv-program. Det är uppenbart att våra svenska kändisar behöver bästa möjliga skydd, men tyvärr så tror jag att kunskapen om detta hos våra försäkringsbolag är skrämmande låg. Linda Lindorff fick till exempel nobben när hon försökte försäkra sina ben i samband med Let’s Dance 2016.

För att återgå till Regina Lund så är det oklart exakt vad som hände med krokodilen. Kocken som tillagade krokodilen misstänker att Regina Lund är ”allergisk”.

”Eftersom att ingen av de andra deltagarna reagerade på krokodilköttet tror han att det handlar om en allergi.

– Jag kunde inte göra så mycket åt det. Hon får skylla på krokodilen och inte på kocken, säger han.”

Allting tyder alltså på att Regina Lund har krokodilallergi. Med anledning av detta så vill jag vänligen men bestämt uppmana er alla att skippa krokodilen på julbordet i år. Man vet aldrig om någon i ens sällskap är allergisk, och det vore verkligen tråkigt om någon skulle bli sjuk på självaste julafton. Tänk på vad ni serverar, snälla.

Ibland så behöver jag inte ens anstränga mig för att hitta på en passande rubrik till mina inlägg, och idag är exakt en sån dag. Regina Lund har blivit förgiftad av en krokodil! Det var under inspelningen av Stjärnorna på slottet i somras som Regina Lund råkade ut för detta vanliga svenska folkhälsoproblem. Nöjesbladet rapporterar:

”– Jag blev förgiftad. Det bjöds på krokodil så jag blev jättesjuk. Så dagen innan mitt program var jag magsjuk, berättar hon.

Det blev inte mycket sömn för stjärnan, som hade önskat en annan uppladdning.

– Jag satt på toa hela natten, det är därför jag ser så sliten ut i mitt program, säger hon.”

Hatar när ens dag på Stjärnorna på slottet blir förstörd för att man blivit matförgiftad av en krokodil! Jag har skrivit om det förr men det tål att sägas igen, svenska kändisar ställer verkligen upp i våra underhållningsprogram med livet som insats. Carolas knä gick av efter en olycka i Så Mycket Bättre, och Regina Lund verkar ha blivit besatt av någon ond krokodilbakterie i Stjärnorna på slottet.

Jag utgår från att svenska försäkringsbolag har någon typ av kändisförsäkring som man kan teckna om man ska vara med i ett folkkärt tv-program. Det är uppenbart att våra svenska kändisar behöver bästa möjliga skydd, men tyvärr så tror jag att kunskapen om detta hos våra försäkringsbolag är skrämmande låg. Linda Lindorff fick till exempel nobben när hon försökte försäkra sina ben i samband med Let’s Dance 2016.

För att återgå till Regina Lund så är det oklart exakt vad som hände med krokodilen. Kocken som tillagade krokodilen misstänker att Regina Lund är ”allergisk”.

”Eftersom att ingen av de andra deltagarna reagerade på krokodilköttet tror han att det handlar om en allergi.

– Jag kunde inte göra så mycket åt det. Hon får skylla på krokodilen och inte på kocken, säger han.”

Allting tyder alltså på att Regina Lund har krokodilallergi. Med anledning av detta så vill jag vänligen men bestämt uppmana er alla att skippa krokodilen på julbordet i år. Man vet aldrig om någon i ens sällskap är allergisk, och det vore verkligen tråkigt om någon skulle bli sjuk på självaste julafton. Tänk på vad ni serverar, snälla.

This article is from – 

Regina Lund förgiftad av krokodil | Tramsfrans – Aftonbladet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *