Minstens 30 nijlpaarden vallen krokodil aan om hem uit hun territorium te bannen – Gazet van Antwerpen

Een krokodil uit Tanzania was in de verkeerde rivier gaan pootjebaden. Het dier werd plots omsingeld door meer dan dertig nijlpaarden en werd al snel duidelijk gemaakt dat hij ginder niet welkom was.

Samen sta je sterker, en dat weten ook de nijlpaarden uit Serengeti, in Tanzania. Toen een krokodil plots hun territorium binnenkwam, wilden ze hem daar zo snel mogelijk weg. Met een agressief gevecht waarbij de krokodil langs alle kanten werd gebeten, werd hij weggejaagd. De reptiel probeerde zich nog te verweren maar maakte geen schijn van kans.

De 71-jarige Harish Kumar maakte de beelden. “Wat een spektakel! De krokodil was kansloos van begin tot einde, maar het is hem toch gelukt om weg te zwemmen. Moraal van het verhaal: daag nooit kwade nijlpaarden uit.”

Een krokodil uit Tanzania was in de verkeerde rivier gaan pootjebaden. Het dier werd plots omsingeld door meer dan dertig nijlpaarden en werd al snel duidelijk gemaakt dat hij ginder niet welkom was.

Samen sta je sterker, en dat weten ook de nijlpaarden uit Serengeti, in Tanzania. Toen een krokodil plots hun territorium binnenkwam, wilden ze hem daar zo snel mogelijk weg. Met een agressief gevecht waarbij de krokodil langs alle kanten werd gebeten, werd hij weggejaagd. De reptiel probeerde zich nog te verweren maar maakte geen schijn van kans.

De 71-jarige Harish Kumar maakte de beelden. “Wat een spektakel! De krokodil was kansloos van begin tot einde, maar het is hem toch gelukt om weg te zwemmen. Moraal van het verhaal: daag nooit kwade nijlpaarden uit.”

Continued: 

Minstens 30 nijlpaarden vallen krokodil aan om hem uit hun territorium te bannen – Gazet van Antwerpen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *