VM-roddare: Fanns en krokodil i sjön – Sveriges Radio

unable to retrieve full-text contentVM-roddare: Fanns en krokodil i sjön
Sveriges Radio
De stannar nu några extradagar hemma i Sverige för att träna i de båtar som finns kvar här hemma. Samtidigt kommer varningar om att alla vattenmassor gör att kräldjur som alligatorer börjar röra sig runt. – Vi har hört att de fångat in en stor krokodil

unable to retrieve full-text contentVM-roddare: Fanns en krokodil i sjön
Sveriges Radio
De stannar nu några extradagar hemma i Sverige för att träna i de båtar som finns kvar här hemma. Samtidigt kommer varningar om att alla vattenmassor gör att kräldjur som alligatorer börjar röra sig runt. – Vi har hört att de fångat in en stor krokodil

Link:  

VM-roddare: Fanns en krokodil i sjön – Sveriges Radio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *