Toeristen staan oog in oog met meterslange krokodillen – Gazet van Antwerpen

Hier staan toeristen oog in oog met reusachtige krokodillen en dat vinden ze geweldig Video: Media Drum World

Mensen die op reis de kick van hun leven willen beleven, moeten naar Crocosaurus Cove in Australië trekken, zodat ze oog in oog kunnen staan met een meterslange krokodil. Slechts gescheiden door een dunne wand plastic, kun je de indrukwekkende roofdieren aan het werk zien in het water en is het bijna mogelijk om de lederachtige dieren aan te raken. “Ik was bang en gefascineerd tegelijkertijd.”

Toeristen die de kick – en de schrik – van hun leven willen beleven tijdens een reisje, moeten hun zwembroek aantrekken en in de Cage of Death (de Kooi des Doods, red.) kruipen in Australië. Dat is de enige plek in Australië waar adrenaline junkies op luttele centimers van krokodillen kunnen zitten, zonder dat ze moeten vrezen dat ze opgegeten zullen worden.

“Het is geweldig”, verklapt de Duitse toeriste Nellie Winters. “Ik had niet verwacht dat het zo heerlijk zou zijn omdat de krokodil gigantisch is en vlak naast je zwemt.” De jonge vrouw was bang, maar ook gefascineerd en bleef maar denken dat ze zou worden opgegeten door het prehistorische roofdier. “Je zwemt er letterlijk vlak naast en soms durfde ik vergeten dat er nog een kooi tussen zat.”

Zwemmen en vissen

Terwijl de Duitse vrouw met haar vriendin vlakbij de krokodil zat, kreeg het reusachtige beest stukjes voedsel van de verzorgers, waardoor de krokodillen bewegelijker worden om de toeristen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Nellie raadt het iedereen aan om naar Crocosaurus Cove af te zakken en een plons met een krokodil te wagen. “Dit is de enige kans om zo dicht bij een gevaarlijk roofdier te zwemmen”, aldus de moedige blondine.

Het spectaculaire dierenpark Crocosaurus Cove ligt in het Noordelijk Territorium van Australië, vlakbij de kust. Toeristen die liever niet in de Cage of Death rondhangen, kunnen ook nog andere activiteiten doen, maar hoeven er niet op te rekenen dat er ook aaibare dieren op het programma staan. Zo is er bijvoorbeeld ook zwemmen met krokodillen, vissen op krokodillen of poseren met een babykrokodil.

Hier staan toeristen oog in oog met reusachtige krokodillen en dat vinden ze geweldig Video: Media Drum World

Mensen die op reis de kick van hun leven willen beleven, moeten naar Crocosaurus Cove in Australië trekken, zodat ze oog in oog kunnen staan met een meterslange krokodil. Slechts gescheiden door een dunne wand plastic, kun je de indrukwekkende roofdieren aan het werk zien in het water en is het bijna mogelijk om de lederachtige dieren aan te raken. “Ik was bang en gefascineerd tegelijkertijd.”

Toeristen die de kick – en de schrik – van hun leven willen beleven tijdens een reisje, moeten hun zwembroek aantrekken en in de Cage of Death (de Kooi des Doods, red.) kruipen in Australië. Dat is de enige plek in Australië waar adrenaline junkies op luttele centimers van krokodillen kunnen zitten, zonder dat ze moeten vrezen dat ze opgegeten zullen worden.

“Het is geweldig”, verklapt de Duitse toeriste Nellie Winters. “Ik had niet verwacht dat het zo heerlijk zou zijn omdat de krokodil gigantisch is en vlak naast je zwemt.” De jonge vrouw was bang, maar ook gefascineerd en bleef maar denken dat ze zou worden opgegeten door het prehistorische roofdier. “Je zwemt er letterlijk vlak naast en soms durfde ik vergeten dat er nog een kooi tussen zat.”

Zwemmen en vissen

Terwijl de Duitse vrouw met haar vriendin vlakbij de krokodil zat, kreeg het reusachtige beest stukjes voedsel van de verzorgers, waardoor de krokodillen bewegelijker worden om de toeristen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Nellie raadt het iedereen aan om naar Crocosaurus Cove af te zakken en een plons met een krokodil te wagen. “Dit is de enige kans om zo dicht bij een gevaarlijk roofdier te zwemmen”, aldus de moedige blondine.

Het spectaculaire dierenpark Crocosaurus Cove ligt in het Noordelijk Territorium van Australië, vlakbij de kust. Toeristen die liever niet in de Cage of Death rondhangen, kunnen ook nog andere activiteiten doen, maar hoeven er niet op te rekenen dat er ook aaibare dieren op het programma staan. Zo is er bijvoorbeeld ook zwemmen met krokodillen, vissen op krokodillen of poseren met een babykrokodil.

From:  

Toeristen staan oog in oog met meterslange krokodillen – Gazet van Antwerpen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *