Brit tijdens handen wassen door krokodil gedood in Sri Lanka – RTL Nieuws

Een Britse man is in Sri Lanka gisteren aangevallen door een krokodil. Hij is daarbij om het leven gekomen.

Volgens Britse media gaat het om de 24-jarige journalist Paul McClean van de Financial Times. Ooggetuigen zagen dat hij zijn handen aan het wassen was in een rivier bij Arugam Bay toen een krokodil hem greep en het water in sleurde.

Schreeuw om hulp

De journalist was er met vrienden op vakantie om surflessen te nemen in Elephant Rock, een populaire surfplek daar vlakbij. De eigenaar van een surfschool zegt tegen de BBC: “Vissers zagen het gebeuren en riepen naar de surfers of ze kwamen helpen.” Maar de hulp kwam te laat. 

Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Groot-Brittannië staat de nabestaanden bij. 

Hier gebeurde het: 

Meer oprtlnieuws.nl: 
Resten 8-jarige jongen gevonden in krokodil

RTL Nieuws

Een Britse man is in Sri Lanka gisteren aangevallen door een krokodil. Hij is daarbij om het leven gekomen.

Volgens Britse media gaat het om de 24-jarige journalist Paul McClean van de Financial Times. Ooggetuigen zagen dat hij zijn handen aan het wassen was in een rivier bij Arugam Bay toen een krokodil hem greep en het water in sleurde.

Schreeuw om hulp

De journalist was er met vrienden op vakantie om surflessen te nemen in Elephant Rock, een populaire surfplek daar vlakbij. De eigenaar van een surfschool zegt tegen de BBC: “Vissers zagen het gebeuren en riepen naar de surfers of ze kwamen helpen.” Maar de hulp kwam te laat. 

Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Groot-Brittannië staat de nabestaanden bij. 

Hier gebeurde het: 

Meer oprtlnieuws.nl: 
Resten 8-jarige jongen gevonden in krokodil

RTL Nieuws

Link: 

Brit tijdens handen wassen door krokodil gedood in Sri Lanka – RTL Nieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *