Betongbil läcker olja – Östgöta Correspondenten

Tidningen Östgöta Correspondenten grundades 1838 av Henrik Bernhard Palmaer. Sedan dess har mycket hänt. Tidningen, som nu ges ut både på papper och digitalt, har fått sällskap av en rad kanaler och har utvecklats till ett mediehus. Med bland annat Östgöta Correspondenten, Corren.se, 24Corren, mobil.corren.se och Mera Linköping är Mediehuset Corren Östergötlands största nyhetsförmedlare. Företaget ingår i koncernen NTM AB.

Ansvarig utgivare för corren.se: Nils Olauson
Stf ansvarig utgivare och nyhetschef för corren.se: Maria Kustvik
TV-chef: Lina Nordanslätt

Tidningen Östgöta Correspondenten grundades 1838 av Henrik Bernhard Palmaer. Sedan dess har mycket hänt. Tidningen, som nu ges ut både på papper och digitalt, har fått sällskap av en rad kanaler och har utvecklats till ett mediehus. Med bland annat Östgöta Correspondenten, Corren.se, 24Corren, mobil.corren.se och Mera Linköping är Mediehuset Corren Östergötlands största nyhetsförmedlare. Företaget ingår i koncernen NTM AB.

Ansvarig utgivare för corren.se: Nils Olauson
Stf ansvarig utgivare och nyhetschef för corren.se: Maria Kustvik
TV-chef: Lina Nordanslätt

Taken from:

Betongbil läcker olja – Östgöta Correspondenten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *