Arnhemse kampers bang voor krokodil – PowNed

Het dier lag lange tijd roerloos in het ondiepe water van de plas, waardoor vermoed werd dat hij dood was. De krokodil is echter ineens verdwenen. De dierenambulance sluit niet uit dat het reptiel gewoon leefde en nu ergens anders zijn krokodillenstreken aan het uithalen is, aldus Omroep Gelderland, dat tevens beeld heeft van het beestje.

Hoe de krokodil in de vijver terecht is gekomen weet niemand. Een hoax wordt stellig ontkend. “We weten ook niet of dit de enige is, of dat dit misschien een jong is van een grotere krokodil”, aldus een sidderende kamper. “Er moet iets aan gedaan worden, maar dat is niet aan mij.”

Het dier lag lange tijd roerloos in het ondiepe water van de plas, waardoor vermoed werd dat hij dood was. De krokodil is echter ineens verdwenen. De dierenambulance sluit niet uit dat het reptiel gewoon leefde en nu ergens anders zijn krokodillenstreken aan het uithalen is, aldus Omroep Gelderland, dat tevens beeld heeft van het beestje.

Hoe de krokodil in de vijver terecht is gekomen weet niemand. Een hoax wordt stellig ontkend. “We weten ook niet of dit de enige is, of dat dit misschien een jong is van een grotere krokodil”, aldus een sidderende kamper. “Er moet iets aan gedaan worden, maar dat is niet aan mij.”

Follow this link¬†–¬†

Arnhemse kampers bang voor krokodil – PowNed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *